b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Dundee United – Ayr – 16:00

A Dundee Utd. hazai pályán jelenleg még veretlen. Vajon képesek lesznek megtartani a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

Az utóbbi napokban rendre becsődölt több mérkőzésen is a statisztika, ennek ellenére a skót másodosztály mérkőzését nem tudtam kihagyni a mai megosztásaimból.


A Dundee Utd. igencsak magabiztosan vezeti a másodosztályt, ám érdemes kiemelni, hogy semmiképp sem dőlhet hátra a csapat, hiszen ez a tizenhárom pontos előny roppantul gyorsan el is olvadhat. Annyi szent, hogy tizenhét fordulót követően tizennégy győzelmet számlálhat a hazai csapat, ami igencsak kiemelkedőnek mondható. A mai ellenfelük pedig az-az Ayr lesz, akik egy rosszabb szériát követően döntetlennel, ill. győzelemmel hangoltak a mostani találkozóra.

A két együttes idén egyszer találkozott, akkor az Ayr játszott hazai pályán és 2-0-ra nyert a Dundee ellen.

A Dundee Utd. hazai pályán jelenleg még veretlen. Vajon képesek lesznek megtartani a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy az Ayr elleni vereség ma biztos élénken benne lesz a Dundee játékosok fejében. Ami szintén látható és kulcsfontosságú tényező, hogy hazai pályán szerepel a legjobban a Dundee, akik általában a hazai publikum előtt parádéznak. Nyolc hazai mérkőzésből, minden alkalommal nyerni tudott a csapat. A gólkülönbségek is igencsak beszédesek. A Dundee hazai rúgott góljainak átlaga 3,25, míg a kapott góloké 0,63. Az Ayr idegenben gyengélkedik 4-0-4-es mérlegük van és a gólokat tekintve rúgott gólok esetében 2,0, míg kapott gólok esetében 1,75-t mutat. Egy szó, mint száz a Dundee mellett több érv is szól, de legyen annyi elég, hogy a gólszámadatok alapján egy gólos favoritnak számítanak a hazaiak. Jelenleg veretlenek, ráadásul most itt a lehetőség, a múltkori vereséget megbosszulni. Veszélyes az ilyen találkozókra fogadni, a nagy előny miatt, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy ezt a hibátlan mutatót a Dundee elengedje.

Dundee Utd. – Ayr Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dundee Utd. (Játékidő eredménye) 1,53 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: