b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Dundee FC – Dundee United – 20:45

A Dundee Utd. hazai pályán jelenleg még veretlen. Vajon képesek lesznek megtartani a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A mai nap két elemzés kerül publikálásra. Az első elemzés esetében a skót Championshipből kerül górcső alá egy derby, ahol a Dundee FC a Dundee United csapatával találkozik.


A mostani mérkőzés a rangadók rangadójának minősül a skótoknál. Mindkét együttes remek formában várja a mostani mérkőzést, hiszen harmadik mérkőzést nyerték meg sorozatban. Ami biztos, hogy a Dundee FC otthon erős, míg a United 3-0-3-as mutatóval rendelkezik idegenben. Ezért ténylegesen kijelenthetjük, hogy egy parázs találkozó elé nézünk.

A várható gólszámadatok alapján 1,24, ill. 1,16 a két csapat mutatója. 

Őrült mérkőzésre van kilátás a Dundee FC – Dundee United rangadóján. (Fotó : Getty Images)

Az előző mérkőzéseket látva nem kérdés, hogy mekkora téttel bír ez a meccs. Az előző öt egymás elleni mérkőzés rendre gólokban és gólváltásokban gazdag találkozókat hozott. Egy szó, mint száz a Dundee FC otthon erős, míg a United idegenben több gólt kapott, ám ugyanezt lehet elmondani a hazai együttesről is. A Dundee United csapatában szinte mindenki bevethető, míg a hazai oldalon két védő hiányzik a védelemből, de egyikük sem alapember. Úgyhogy bizakodó vagyok és ennek tükrében szerintem a gólváltás most is “zöldülhet” ezen a rangadón.

Dundee FC – Dundee United Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,72 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: