b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Derby – Leeds

A Derby ma megnehezítheti a Leeds dolgát az első mérkőzésen. Szoros összecsapásra számítok, ahol a fogadáskészítő segítségével egy gyönyörű szorzót sikerült kialakítani. (Fotó : Getty Images)

A mai napunk zárásaként egy angol másodosztályú mérkőzést hoztam , ahol az elődöntőbe jutott csapatok mérkőznek meg egymással az első mérkőzésen.


I Derby – Leeds I

 

A mérkőzésen számomra érthetetlen, hogy miért ilyen magas a Leeds szorzója. Ugyan a hazaiak a hajrát kegyetlen megnyomták és hazai pályán végig 2, vagy több góllal tudtak nyerni, de a Leeds az továbbra is egy nagyon erős ellenfélnek számít a Championship mezőnyét tekintve. A vendégek elengedték a szezon végét és ez nem is véletlen véleményem szerint. A fogadóirodák eléggé eltolták az előző heti eredmények miatt a szorzókat, ezt pedig érdemes kihasználni és egy fogadáskészítő segítségével ajánlok fogadást a mérkőzésre.

A statisztikai adatok alapján a Derby 1,24, míg a Leeds idegenben 1,74-s mutatóval rendelkezik a gólszerzést tekintve. Ezáltal itt is izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol akár a gólváltás is kialakulhat. 

A Derby ma megnehezítheti a Leeds dolgát az első mérkőzésen. Szoros összecsapásra számítok, ahol a fogadáskészítő segítségével egy gyönyörű szorzót sikerült kialakítani. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján tehát 2-3 gól várható. Nehéz mérkőzésre számítok ahol lényegében bármi megtörténhet. Mivel a rájátszáshoz értünk itt én nem írnék le egy csapatot sem, de mindenképp óriási esély itt egy kétesélyes fogadás és a 3,5 gól alatti opció. . Na most ha kimenetel, akkor számomra a Leeds a favorit. Nehéz itt érveket sorolni, de keretértékileg sokkal erősebbnek mondom a vendégeket. Szerintem benne lehet a pakliban, hogy már az első mérkőzést is megnyerik. Úgyhogy szoros összecsapásra számítok és felhívom a figyelmet arra, hogy vonatkoztasson el mindenki a szezon végétől, hiszen a Leeds szerintem “gyúrt” a rájátszásra. Az ajánlásom pedig a “Döntetlen, vagy Leeds + 3,5 gól alatti opció kettőse. Végeredmény szempontjából 0-1, 1-1-s eredményt tudok elképzelni és bátrabbak akár a 2,5 gól alatti opcióval is megpróbálkozhatnak alacsony max. 1 egységes téttel, amely már 2,60-ért rakható.

Derby – Leeds (18:15)
Tipp: Döntetlen, vagy Leeds + Kevesebb, mint 3,5 gól (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,95 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: