b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Brentford – Swansea – 07/29 20:45

A Derby ma megnehezítheti a Leeds dolgát az első mérkőzésen. Szoros összecsapásra számítok, ahol a fogadáskészítő segítségével egy gyönyörű szorzót sikerült kialakítani. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A statisztikai adatokra, illetve az első mérkőzés adataira hagyatkozok ezen a mérkőzésen. A várható gólszámadatok alapján 2-1-es eredményre van kilátás. Az előző mérkőzést a Swansea nyerte 1-0-ra, de mindezt úgy, hogy közel 30 helyzetet alakítottak ki a csapatok. A hazaiaknak tehát ma menni kell és mihamarabb gólt kell szerezni, míg a Swansea egy esetleges góllal könnyedén bebiztosíthatja a továbbjutását. Egyértelműen szoros mérkőzésre van kilátás és az előző mérkőzésben elmaradt gólok ma várhatóak lesznek!

Brentford – Swansea Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: