b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Brentford – Fulham – 08/04 20:45

Mitrovic ma is betalálhat! (Fotó: Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A találkozó a Championship döntője, amely önmagában már egyfajta nyomást tehet a csapatokra és a játékosokra. A Fuham részéről rossz hír továbbra is, hogy Mitrovic sérült és vélhetően a döntőt is kihagyja a támadó, viszont ezen kívül mindkét együttes szinte a legjobb játékosait küldheti a pályára. A várható gólszámadatok alapján reális esély van a gólváltásra is, viszont a felek idén két alkalommal találkoztak már egymással és egyszer sem történt meg ez. Ezért inkább a szimpla gólokban bíznék, amelyet mindkét csapat védelme hozhat számunkra. A Brentford támadósor nem a leghatékonyabb, míg a Fulham részéről kijelenthető, hogy “célfutballt” játszik a csapat. Ezért egy szoros döntetlenre van kilátás és a statisztikai adatok alapján egy 1-1, 2-1-es eredmény alakulhat ki a találkozón.

Brentford – Fulham Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2 , vagy 3 gól (Mérkőzés gólszáma) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: