Championship : Brentford – Aston Villa

Rengetegen bizalmat szavaztak nekünk a születésnapi akciónkban és még most is lehet igényelni akciósan a “prémium szolgáltatásunkat”, amit egy hónapra 2.999 Forintért lehet még ma 23:59-ig igénybe venni!

IGÉNYELD TE IS AKCIÓSAN A SZOLGÁLTATÁSUNKAT – KATTINTS IDE!

A születésnapnak köszönhetően ma nyilvános megosztásokat tartunk, tehát az ötletadó elemzések mellett, minden prémium tartalmunkat nyilvánosságra hozzuk! A harmadik prémium megosztásunkban pedig egy angol Championship találkozót elemeztünk ki.


Előző mérkőzésén óriásit mentett az Aston Villa, ma is tudnak pontokat szerezni? (Fotó: AFP)

I Brentford – Aston Villa I

Az utolsó prémiumelemzésünkön igazából a gólokban bíznánk, hiszen az Aston Villa a liga egyik legtermékenyebb csapata, már ha lehet így fogalmazni. 31 találkozón a vendégek 56:49-s gólkülönbséggel rendelkeznek, ami jó hír lehet, hiszen a vendégek több mérkőzésükön is gólt kapnak, viszont a kiváló támadóiknak köszönhetően többször képes gólt/gólokat szerezni a csapat is. A hazai oldalon Maupay és Watkins az akik a gólokat szállítják, míg a vendégek részéről Abraham aki a gólfelelős.

Az Aston Villa gólerős támadója T. Abraham 20 találatnál jár a bajnokságban, míg a hazai oldalon Maupay 17., míg Watkins 9 gólt szerzett.

Összességében tehát bíznánk a csapatok mutatóiban, ami alapján látható, hogy egyik csapat sem a védekezést favorizálja, ráadásul a Brentford hazai pályán rendre képes a gólszerzésre, viszont az utóbbi 10 hazai találkozón 8 alkalommal gólt is kapott a rúgott találatok mellett. Az előző mérkőzésen 2:2-vel zártak a felek, ez ma is benne lehet a mérkőzésbe, a hazaiak védelme gyenge, de a vendégekről is ez elmondható. A támadósorok alapemberei a kezdőcsapatokban várhatóak, úgyhogy várjuk a gólokat ezen a találkozón is!

Brentford – Aston Villa (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “C” kategória Tét: 2 egység

Ez a tartalom a “Prémium szolgáltatásunk” nyilvánosságra hozott része! Teljes mértékben megegyezik az előfizetőinkkel megosztott tartalommal.