b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Barnsley – Leeds – 13:30

Minden egyes mutató a vendégek sikerére hajaz. (Fotó : Getty Images)

Az első prémium elemzés esetében egy angol bajnokit választottam ki a kínálatból, méghozzá a Barnsley – Leeds találkozót.


I Barnsley – Leeds I

A Championship 7. fordulójában a PL indulásért harcoló Leeds csapatát fogadja a bennmaradásért küzdő Barnsley. Lényegében a két csapat célkitűzéseit tekintve is láthatóak a különbségek, hiszen a Leeds egy jóval erősebb és jobb játékosokból álló kerettel rendelkezik. A vendégeknek nagyon jókor jött a szünet, hiszen a jelenlegi listavezető Swansea ellen kikaptak, illetve kiestek az EFL-ből is a Stoke ellen. Úgyhogy fejben összeszedettek lehetnek a vendégek. A hazaiak eddig 6 forduló alatt 5 pontot szereztek ami beszédes, ráadásul nem egyszerűsíti meg a hazaiak dolgát az sem, hogy rengeteg hiányzó van a keretükben.

A várható gólszámadatok alapján 0,71, illetve 2,42 a két csapat mutatója, ami remekül példázza, hogy itt ma a Leeds sikere reális is várható.

Minden egyes mutató a vendégek sikerére hajaz. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a két csapat között tehát tapasztalható különbség, ráadásul a vendégeknek pontot kell szerezni, hogy visszaugorjanak a dobogóra. Szerintem nem kell ennél nagyobb motiváció, főleg úgy, hogy a vendégek keretében mindenki játékra alkalmas állapotban. Úgyhogy a vendégek sikerére ajánlok fogadást, amelyet egy +1,5 gól feletti mutatóval bővítettem, így egy 1,80-s szorzóra tudunk fogadni.

Barnsley – Leeds (13:30)

Tipp: Leeds + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,80 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: