b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Championship : Aston Villa – Sheffield Utd

Ötletadó rovatunkat ismételten aktiváljuk!
382 db email érkezett ezzel kapcsolatban, hogy miért állítottuk meg, mi történt stb. A lényeg az, arra kérünk mindenkit, hogy az ötletadókat ne számolja a “prémium szolgáltatásunk” részéhez! Teljesen külön áll a két szolgáltatásunk!

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
41 nyertes – 17 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is lesz ünneplés? (Fotó: Getty Images)

I Aston Villa – Sheffield Utd I

A mérkőzésen egy igazi derbi szemtanúi lehetünk, ráadásul a Championship két legjobb teljesítménnyel bíró támadója mutathatja meg a mérkőzésen, hogy mire is képes. A góllövőlistán Tammy Abraham (Aston Villa) és Billy Sharp (Sheffield United) 19-19 góljával az első és második helyen állnak. Ugyan az Aston Villa előző mérkőzésén gól nélkül zárt ,ezt megelőzően rendre gólokban gazdag mérkőzéseket játszott a csapat. A Sheffield felemás eredményekkel indította a 2019-s évet, hiszen 3 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege. Ami viszont számunkra igencsak meggyőző adat, az a következő lenne.

Az Aston Villa hazai mérkőzéseit tekintve 15 találkozón 34:27-s gólkülönbséget alakított ki! Minden egyes találkozón gólt szerzett és 12 alkalommal gólt is kapott az együttes.

Ezenkívül a Sheffield Utd. idegenben 15 találkozón 24:18-s gólkülönbséggel rendelkezik és mindössze 5 alkalommal szenvedett vereséget az együttes. Ami látható, hogy jelen szezonban ez a két együttes igencsak gólokban gazdag mérkőzéseket játszott és többnyire a gólváltások benne voltak a mérkőzéseikbe. Ezért mi úgy véljük, kiindulva a Sheffield tavaly szeptemberi mérkőzéséből, ahol 4-1-re ütötték ki az akkori vendég Aston Villát, hogy ma is zöröghetnek a hálók. Erre pedig érdemes alacsony téttel fogadást kötni, amelyre a bet365 fogadóportálon 1,61-s szorzóért cserébe tudjuk ezt megtenni.

Aston Villa – Sheffield Utd (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: