Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Challenge szolgáltatás

A “challenge szolgáltatás” keretein belül külön bankroll és stratégia szerint fogadunk. A szelvények esetében 1,50 és 2,20 közötti szorzókkal készülünk. Legtöbbször gólokkal és pontokkal kalkulálunk, de a kétesélyes fogadások, ill. a hendikepes opciók is megjelenhetnek a fogadási opciók között. Minden egyes szelvény megosztás esetében a fogadási határidőt is megjelenítjük az előfizetőink számára. A szelvények kínálat függvényében kerülnek megosztásra!


Garanciális szolgáltatás
Amennyiben “challenge” előfizetőként, Ön az adott hónap végén veszteséggel zárna, mi a következő hónapot teljes egészében jóváírjuk az Ön számláján. A garancia feltétele viszont fontos, hogy Önnek a hónap első napjától, az utolsó napjáig előfizetőnknek kell lennie! Tehát aktív előfizetéssel kell rendelkeznie az adott hónap minden egyes napján.

Részletesen a garanciánkról ide kattintva olvashat.


Mire számíthat a szolgáltatás igénylése esetén?

1,50 – 2,20 közötti szorzók, biztonságos bankroll menedzsment és egyedi fogadási stratégia. Magas találati arány, privát chat csatlakozási lehetőség és a fentiekben említett garancia

Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Ön is Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!

2019-07-16
0