Challenge szelvény ajánlás

A “gold” szolgáltatás keretein belül elkezdjük a “challenge” szelvények megosztását. Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/strategia/Mérkőzés Ajánlás Odds
Ausztria – Izrael  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,22
Horvátország – Magyarország Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,25
Kettes kötés 1,525

Tét : 3 egység (1. lépcső)

2019.10.10. – EB
Ausztria 20:45
Izrael
Helyszín : Ernst Happel Stadion (Bécs)

Az első mérkőzésen egy igazi rangadó lesz a “G” csoportban, hiszen ma az izraeliek élet-halál harcot vívnak azért, hogy legyen esélyük elérni a 2. helyet. Az osztrákok ellen ugyan nem lesz könny dolguk, ám legutóbb 6 gólos mérkőzésen húzták be a győzelmet a vendégek. Az osztrák kerete a legtöbb gólt hozta össze a csoporton belül, ám a vendégek támadósora sem mindennapi. Összességében az 1,5 gól feletti opció a vendégek összes mérkőzésén megszületett és véleményem szerint ma, hogy ilyen “kiélezett” és sorsdöntő mérkőzést kell játszaniuk, fel fogják vállalni a nyílt párharcot. Egyúttal pedig az osztrákok sem dőlhetnek hátra, hiszen a 3 pont megszerzése lenne az-az eredmény, amivel nagy esélyük lehet a 2. helyre ugrani. A szlovénok akik jelenleg a 2. helyen állnak, ám ma az Észak-Macedón válogatottal kell megharcolniuk, ami nem lesz egy sétagalopp számukra. Úgyhogy ez a találkozó is egy ki-ki meccs, ahol a csapatoknak a legjobb “opció”, az ha a 3 pontot megszerzik.

2019.10.10. – EB
Horvátország 20:45
Magyarország
Helyszín : Stadion Poljud (Split)

Őszinte leszek borzasztó nehéz a mostani helyzet magyar szemmel. A csapatból rengetegen hiányoznak, ráadásul a védelemben olyan játékosok kaphatnak szerepet, akik nem igazán meggyőzőek. (Botka, Ferenczi, Kádár Korhut, Lang, Lovrencsics, Orbán) A középpályánk sem lesz a legjobb, hiszen a Holman, Kleinheisler, Kovács, Sigér, Vida, Dzsudzsák sorra kellene építeni, amiben valljuk be nincsenek nagy húzó nevek. Egy szó, mint száz könnyen előfordulhat az, hogy a magyar védelem, ill. középpálya az összeszokatlanság miatt egy átjáróház lesz. Ugyan bízom benne a szívem legmélyén, hogy ma pontot tudunk szerezni, ám egyáltalán nem könnyítés ez a mostani sérüléshullám. Ami biztos, hogy a horvátok is győzelmi kényszerben vannak, ráadásul a csapatról elmondható az, hogy egy mérkőzést leszámítva minden fordulóban gólt kaptak. Úgyhogy bizakodó vagyok, a magyar védelem sem a legjobb és szerintem 2 gól fog születni ezen a mérkőzésen. A horvátok eddig minden fordulóban 1,5 gól felett zártak, míg a magyarok a Wales elleni mérkőzést leszámítva, ahol nyertünk 1-0-ra, minden találkozón 1,5 gól felett zártak. Úgyhogy ez az ajánlás és remélem, hogy itt is zöldülni fog a megosztott opció.

Összességében a szelvény ma nem alkot egy magas szorzót, sőt inkább az alsó határt súrolja az odds. Ám fontos kiemelnem, hogy ezeken a találkozókon a szó szoros értelmében bármi megtörténhet és ilyenkor a legjobb opció és legbiztosabb lehetőség a gólokban rejlik. Ezzel éltem és statisztikai adatok alapján mindkét opciónak zöldülni kellene.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588