Challenge szelvény ajánlás

2019-10-23 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
13 nyertes – 4 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Slavia Praha – Barcelona  Tipp : Barcelona (1×2) 1,40
Genk – Liverpool Tipp : Liverpool (1×2) 1,28
Kettes kötés 1,80

Tét : 5 egység (2. lépcső)

2019.10.23. – Bajnokok Ligája
Slavia Praha 21:00
Barcelona
Helyszín : Sinobo Stadium (Prága)

A találkozó esetében nagyon meglepődnék, ha a Messi, Suarez, Griezmann trió ma nem döntené el ezt a mérkőzést. Mióta visszatért a Barcelonába Messi azóta rendre magabiztosan hozzák a győzelmeket a katalánok. Ennek tudatában, ill. a győzelmi kényszer miatt én bizakodó vagyok és szerintem magabiztos győzelmet aratnak Messiék.

2019.10.23. – Bajnokok Ligája
Genk 21:00
Liverpool
Helyszín : Luminus Arena (Genk)

Nagyon meglepne, ha Kloppék ma nem nyernének. Ennek több apropója is van, az egyik, hogy ma a Salzburg vendége a Napoli lesz és egy esetleges Liverpooli győzelem könnyen az első helyet eredményezheti. A másik, hogy a Genk ugyan egy kellemetlen ellenfél, ám ilyen kaliberű támadókkal, mint amilyen az angol csapat keretében van nem igen találkoztak. Vélhetően a defenzív futballt fogják erőltetni a belgák, ám könnyen lehet, hogy a Mané/Firmino kettős megbolygatja a védelmet és képesek lehetnek eldöntetni a mérkőzést. Nem lesz egyszerű találkozó, ám bízom benne, hogy a csapatok közötti különbség, ill. a kínálkozó lehetőséggel élni fognak Kloppék.

Összességében a szelvény ma egy közepes szorzót alkot, hiszen 1,80 a kialakított odds. Ám látva a tegnapi eredményeket, ahol a “nagy” csapatok nyerni tudtak, ill. ismerve a csapatok jelenlegi helyzetét nagyon meglepne, ha a nap favoritjai pontokat hullajtanának. Papíron mindkét csapat számára kötelező a három pont megszerzése.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588