Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Mérkőzés Ajánlás Odds
Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers Tipp : Milwaukee Bucks (Győztes) 1,22
Los Angeles Lakers – Houston Rockets Tipp : Los Angeles Lakers (Győztes) 1,42
Kettes kötés 1,73

Tét : 5 egység (2. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mostani szelvényen két NBA mérkőzés került megosztásra, ahol két hazai győzelmet ajánlok fogadásként. Őszintén szólva a Bucks győzelmét aligha kell kommentálni, hiszen a 76ers igazi kétarcú csapat a szezon során, hazai pályán nagyon erősek, viszont idegenben pocsék mutatókkal rendelkeznek. Ennek megfelelően az 1,22-es odds igencsak magasnak mondható a Bucks győzelemre. (Remélem nem lep meg minket a 76ers.) Aztán a második mérkőzés is a hazai győzelemre hajaz. Egy az a Rockets csapatából többen is hiányoznak, ráadásul Westbrook is összeszedett egy kisebb sérülést az utolsó meccsen, ill. a Lakers is hazai pályán remek formát mutatott eddig. Ami szintén biztos, hogy a Rockets védelemben nem a legjobb és ezt láthattuk már a Lakers esetében, hogy A. Davis nélkül is tudtak nyerni a Houston ellen. (Most pedig Davis a pályán lesz.) Ami kérdés, hogy Hardenen kívül ki fogja felvenni a tempót támadásokban a Houston csapatából, ill. ki lesz az, aki képes lesz az FG-ket szórni a két “óriás” mellett. Úgyhogy sok kérdés van itt a Houston részéről, annyi viszont biztos, hogy a Lakers győzelemben van érték. Én nem gondoltam most túl ezt a szelvényt és szerintem minden adott ahhoz, hogy mindkét favorizált hazai csapat nyerjen. Sok sikert!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588