Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Mérkőzés Ajánlás Odds
Ferencvárosi TC – Honvéd FC Tipp : Nem (Honvéd FC kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,11
Lazio – Verona Tipp : 1,5 gól felett (Lazio gólszám) 1,44
Kettes kötés 1,60

Tét : 3 egység (1. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mostani mérkőzések magyarázatát sem szeretném sokáig húzni. A Fradi hazai pályán roppantul erős és minden egyes hazai mérkőzésén képes volt gólt szerezni a csapat, ráadásul a Honvéd idegenben igencsak sűrűn gólt kap. A Lazio pedig ismét hazai pályán szerepel, ahol egyértelműen esélyesnek számítanak. A Verona védelme nem a legerősebb, ráadásul ma egy esetleges győzelemmel a Lazio megelőzheti az Intert. Ami biztos, hogy a hazai győzelemben is lehet érték, ám a gólszámadatok alapján két hazai gól várható. Az előző mérkőzéseken rendkívül magabiztosan hozta az Immobile által fémjelzett támadósor a gólokat. Sok sikert!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588