Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
45 nyertes – 35 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Manchester United – Wolves Tipp : Nem (Manchester United kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,44
Honvéd FC – Mezőkövesd Tipp : Mezőkövesd +1,5 gól (Ázsiai hendikep) 1,19
Kettes kötés 1,71

Tét : 3 egység (1. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mostani szelvényen két mérkőzést emeltem ki ismét. Tegnap egy piros lap rontott bele a tökéletesnek ígérkező napunkba, na de lépjünk is tovább. A mostani mérkőzések esetében véleményem szerint nem vállaltam rizikót. Az első esetben a Wolves góljában szerintem hatalmas érték lehet. Nagyon ritkán adatik az meg, hogy az együttes nem talált be idegenbe és véleményem szerint ma képesek lesznek, az amúgy foghíjas MU védelemnek egy gólt begyötörni. A Liverpool elleni bajnokijukat is bevállaltam és most miért ne tenném meg. Úgyhogy bizakodva ajánlom a vendégek gólját és kérlek, hogy az FA Kupában látott eredményekből ne induljon ki senki sem. A másik találkozón egy magyar bajnokit favorizálnék. Számomra a Mezőkövesd egy kisebb aranybánya és ennek oka, hogy a fogadóirodák rendre leírják a kövesdieket. Ezt pedig illik kihasználni, a statisztikai rendszer adatai alapján 1-1 a reális eredménye, a Mezőkövesdnek van a legjobb eredményekkel rendelkező védelme és szerintem ma sem kapnak ki két vagy több góllal.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588