Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
11 nyertes – 3 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Basel – Thun  Tipp : Basel (1×2) 1,30
Botev Plovdiv – Ludogorec Tipp : Ludogorec (1×2) 1,30
Kettes kötés 1,69

Tét : 5 egység (2. lépcső)

2019.10.19. – Szuperliga
Basel 19:00
Thun
Helyszín : St. Jakob-Park (Basel)

A Basel mérkőzésén egy kötelező hazai sikert várok. Lényegében a hazaiak egy ponttal vezetik a bajnokságot, míg a Thun utolsó és idegenben nem épp a legjobb az együttes. A Basel az utóbbi időben hazai pályán igencsak magabiztosan hozza a győzelmeit, hiszen több gólt szerezve képesek nyerni az ellenfelek ellen. A Thun a bajnokság egyik legrosszabb teljesítményű védelmével érkezik, míg a Basel a liga legeredményesebb csapata a rúgott gólokat tekintve. Győzelmi kényszerben is vannak a hazaiak, hiszen szorosan mögöttük a Young Boys áll, akik egy esetleges győzelemmel, ill. baseli pontveszteség esetén át is vennék a hazaiaktól az első helyet.

2019.10.19. – Parva Liga
Botev Plovdiv 16:30
Ludogorec
Helyszín : Stadion Hristo Botev (Plovdiv)

A Ludogorec mérkőzéseire rendre fogadást ajánlok, hiszen egyre jobb formába kerül a bolgár együttes és mint a hazai bajnokságban, mint a nemzetközi kupaporondon egyre eredményesebbek. A csapatban játszik a román származású Keseru is, aki nyolc góljával a góllövőlista második helyezettje. Bizakodó vagyok és bár nem lesz egy egyszerű mérkőzés ez a Botev eddig pocsékul teljesít, míg a vendégek már négy ponttal vezetik a bajnokságot. Mindenképp bizakodó vagyok és remélhetőleg ma is behúzza a “kötelezőt” a Ludogorec.

Összességében a szelvény ma egy közepes szorzót alkot, hiszen 1,69 az odds, viszont két olyan opció került megosztásra, amelyeknek papíron zöldülniük kellene.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588