Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
45 nyertes – 34 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Eindhoven – De Graafschap Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50
Den Bosch – Jong AZ Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50
Kettes kötés 2,25

Tét : 5 egység (2. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai szelvényen hasonlóan az előző pénteki kínálathoz, ismét a holland kettőt favorizáltam. Két olyan találkozót választottam ki, ahol a gólváltás esélyessége igen magas. Ráadásul a hiányzók, a jelenlegi formák, ill. az egymás elleni eredményeik is ezt támasztják alá. Az első esetben az Eindhoven – Graafschap kettős igencsak gólerősnek mondható. A hazaiak 2,0-ás, míg a vendégek 1,73-as rúgott gólátlaggal rendelkeznek, ráadásul egy-egy mérkőzést leszámítva tizenegy mérkőzésből rendre képesek voltak gólt/gólokat szerezni a felek a mostani felállásban. A várható gólszámadatok alapján is reális a gólváltás, amelynek 74% az esélye. A másik mérkőzésen a Den Bosch számít a favoritnak, viszont fontos kiemelni, hogy az AZ tartalékos csapata eddig minden egyes idegenbeli bajnokiján képes volt gólt szerezni, pedig tizenegy alkalommal léptek már pályára. A mostani riválisok ráadásul elég sok gólt kap és hazai pályán tizenkét mérkőzésből mindössze három alkalommal volt képes az együttes kapott gól nélkül lejátszani a mérkőzéseit. Egy szó, mint száz ezen a mérkőzésen is reális esély van a gólváltásra. Az AZ Alkmaar tartalékos együttese remekül asszisztálhat a megosztott opcióhoz, ráadásul a várható gólszámadatok alapján három gólra is számíthatunk. A gólváltás esélyessége 83%, amit hiba lenne kihagyni. Ennek megfelelően a mai szelvényben egy 74%, ill. 83% eséllyel rendelkező opciót osztok meg és ez a kettős egy remek duplát alkot! Remélem, hogy ma is “zöldül” a megosztott ajánlás. Sok sikert!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588