b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
44 nyertes – 34 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Inter – Fiorentina Tipp : 1,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,25
West Ham – Liverpool Tipp : Liverpool (Játékidő eredménye) 1,30
Kettes kötés 1,62

Tét : 10 egység (3. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mostani szelvény esetében két találkozó került most is favorizálásra. Az első esetben egy olasz kupamérkőzést favorizáltam, ahol elsőként a gólváltás került be a szelvénybe, ám meggondolva magam inkább a 1,5 gól feletti opciót favorizáltam. Én mindenképp izgalmas mérkőzésre számítok és ezt a két gólt akár a pályán lévő csapatok egyike is képes lehet abszolválni. A második mérkőzésen a West Ham – Liverpool kettőst favorizáltam. Őszintén szólva várom én is, hogy mikor szakad meg a Liverpool győzelmi szériája, ám mindenképp a mostani találkozót érdemes kihasználni. Ugyan sokat esett már a vendégek szorzója, ám így is van benne egy viszonylagos remek érték. Ennek megfelelően a két opciót én most bátran ajánlom és remélem, hogy “zöldülni” fognak a megosztott ajánlások. Sok sikert!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: