b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
43 nyertes – 34 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Aston Villa – Leicester Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61
Hibernian – Dundee Utd. Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66
Kettes kötés 2,69

Tét : 15 egység (4. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai challenge szelvény esetében két kupamérkőzést választottam ki a kínálatból. Megpróbáltam két olyan találkozóra alapozni, amelynek valódi tétje van, a csapatok mérkőzésben vannak és lényegében a továbbjutás a célja a feleknek. A skótok esetében a Dundee United igencsak gólerős és ugyan másodosztályú bajnokaspiráns együttesről beszélünk, a Hibernian az a csapat, akik remekül asszisztálhatnak a gólváltáshoz, hiszen a hazaiak védelme az egyik leggyatrább az első osztályban. Az előző mérkőzésben fordított felállásban 2-2-es eredményt értek el a felek és most én úgy érzem, hogy ismét reális lehet az, hogy mindkét csapat betaláljon. Az Aston Villa – Leicester mérkőzés számunkra az odavágón egy kisebb agyvérzéssel ért fel, hiszen a Leicester mindent kihagyott, majd a végén sikerült a “rókáknak” egyenlíteni. Ami azt illeti az Aston Villa otthon viszonylag jól teljesít, ráadásul igencsak gólerős csapatról beszélünk. A felek az előző mérkőzésen 1-1-es eredményt értek el és szerintem most is óriási esélye van a gólváltásnak. Egyszóval mindkét meccsen a tét a továbbjutás és egyik csapat sem bekkelhet 90 percen keresztül. Úgyhogy bizakodva és nagy reményekkel várom a találkozókat, ahol szerintem zöldülni fog a fentiekben megosztott két opció! Sok sikert!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: