b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
43 nyertes – 32 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Frankfurt – RB Leipzig Tipp : 2,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,40
Bayern München – Schalke 04 Tipp : 2,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,28
Kettes kötés 1,79

Tét : 10 egység (3. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai challenge szelvényt nem gondoltam ismét túl és csak a statisztikai adatokra alapozva készítettem el a szelvényt. Két Bundesliga mérkőzést emeltem ki a kínálatból és mindkét esetben a 2,5 gól feletti opcióval kalkuláltam. Az első esetben a Frankfurt – RB Leipzig meccsét favorizáltam. A két együttes igencsak gólerős és a hazaiak 1,58, míg a vendégek 2,17-es várható gólszámmal rendelkeznek. Ennek köszönhetően 83% az esélye a 2,5 gól feletti opciónak. A második esetében a Bayern – Schalke kettőst favorizáltam. Itt lényegében nem kell szintén sokat magyarázni a megosztott opciót. A Schalke remek szezont fut, míg a Bayern versenyfutásban van a bajnoki címért. A statisztikai adatok alapján 76% az esélye a 2,5 gól feletti opciónak. A Bayern iszonyat gólerős idén hazai pályán 3,11 a rúgott góljaiknak átlaga. Úgyhogy bizakodva várom a mostani fordulót és remélem, hogy mindkét mérkőzésen három-három találat születik.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: