b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
42 nyertes – 32 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Nijmegen – Jong Ajax Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,36
Roda – FC Volendam Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,48
Kettes kötés 2,01

Tét : 15 egység (4. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Fucsovics hajnalban kisebb meglepetésre ismét magabiztos teniszt hozva 3-0-ra nyert. Kellett ehhez ugyan T. Paul is, aki nem használta ki a bréklabdáit, de számomra hatalmas meglepetést okoztak most a felek. A mai nap két holland bajnoki került kiválasztásra a kínálatból. Őszintén szólva megpróbáltam olyan mérkőzésekhez nyúlni, ahol a hazai/vendég csapatok hasonló képességűek, remek átlagokkal rendelkeznek és a statisztikai rendszer adatai alapján is várhatóak tőlük a favorizált opciók. A Nijmegen – Jong Ajax meccsel kezdeném, ahol lényegében egy gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás. A NEC hazai pályán mindössze egy mérkőzést hozott le rúgott gól nélkül, mindezek mellett pedig kilenc alkalommal szerzett gólt a csapat. A Jong Ajax idegenben is remek formát és tempót diktál. A vendégek 11 mérkőzésből 10 alkalommal gólt szereztek, ám 9 alkalommal gólt is kaptak. A várható gólszámadatok alapján 1,68 és 1,69 a két csapat mutatója, ez alapján pedig 2-2 gól reális a felektől. Mi most a gólváltást favorizáltuk, ami a két csapat előző mérkőzésén gyönyörűen lejött, hiszen 3-3-as eredményt értek el. Előző évek eredményeit felesleges böngészni, hiszen a vendégek részéről évről-évre változik a keret. Remélhetőleg most is hozzák a gólokat a csapatok. A második mérkőzésen is hasonló a helyzet, bár itt érdemes kiemelni a vendégek utóbbi időben elért eredményeit. A Volendam az egyik legjobb formában lévő csapat a Eerste Divisie mezőnyében, míg a Roda azért küzd, hogy a középmezőnybe maradjon. Összességében teljesen más a két csapat célkitűzése és ennek megfelelően akár a vendégek egy magabiztos sikert arathatnak. Viszont fontos megemlíteni, hogy a Roda eddig minden hazai bajnokiján képes volt gólt szerezni, míg a Volendam minden idegenbeli meccsén eddig gólt kapott. Formailag ugyan a vendégeknek áll a zászló, ám mindenképp beszédes adat, hogy a Roda milyen hatékony a hazai publikum előtt. A várható gólszámadatok alapján teljesen megegyezik a két fél mutatója, hiszen 1,69-1,69 értékeket láthatunk. Ennek megfelelően várható legalább 1-1 gól a csapatoktól és úgy vélem, hogy itt is kötelező zöldülnie a gólváltásnak. A szorzók alapján látható, hogy a fogadóirodák is számolnak ezen opciókkal. Ennek megfelelően bizakodva várom a mai mérkőzéseket és remélem, hogy jönnek a holland kettőből megszokott módon a gólok.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: