b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
42 nyertes – 31 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Wolves – Liverpool Tipp : Nem (Wolves kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,15
Fucsovics M. – T. Paul Tipp : 3,5 szett felett (Szett összesített) 1,53
Kettes kötés 1,76

Tét : 10 egység (3. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Tegnap csúnyán belenyúltam két mérkőzésbe is, ma viszont szeretnék biztosra menni. Őszintén szólva két találkozó került kiválasztásra és most némileg beintek a tippmix kínálatnak, hiszen a Fucsovics M. – T. Paul mérkőzésen olyan opciót ajánlok, amit az online fogadóirodákban lehet csak megfogadni. Fucsovicsék meccsén a 3,5 szett feletti ajánlást bet365-ön az Egyenes szettekben nyer? – NEM opcióként kell megfogadni! Fucsovics Marci előző mérkőzését favorizáltam, ahol kijelentettem, hogy a magyar teniszezőnek órási esélye van és szerintem elmérték a fogadóirodák a szorzókat. A mostani esetben ez már nem így van és a mérkőzés favoritja Fucsovics. Ennek ellenére a másik oldalon már egy jóval rutinosabb és nem mellesleg kemény borításon abszolút remek teljesítménnyel rendelkező teniszező fog szerepelni. Fucsovics ellenfele T. Paul ugyan fiatalabb öt évvel, ám nagy meglepetést okozott ő is az előző fordulóban Dimitrov elleni győzelmének köszönhetően. Mindkét játékos remekül mozog a borításon, ráadásul Paul itt 2020-ban eddig parádézik. Adelaidei tornán öt meccset is nyert, majd Harris ellen vérzett el 2-1-es mérkőzésen az elődöntőbe. Fucsovicsról több mindent leírtam már, ezt nem szeretném még egyszer megtenni. Egy szó, mint száz ezen a találkozón nagyon meglepne, ha bármelyik fél 3-0-ra tudna nyerni. Favorit Marci, de szerintem Paul most megnehezíti a magyar teniszező dolgát. A Wolves-Liverpool mérkőzésen pedig nem nagyon folyok bele a részletezésbe. A vendégek bomba formában és ugyan várni lehet, hogy valamikor megszakad ez a veretlenségi széria, ennek ellenére a hazai oldalon egy olyan csapat sorakozik fel, akik szinte mindig kapnak egy-egy gólt. A Liverpool eddig minden idegenbeli meccsén gólt rúgott, míg a Wolves két hazai mérkőzését leszámítva rendre kapott egy-egy találatot. Statisztikai adatok alapján egyébként két vendég gól is várható, ill. a gólváltás is reális. Ám én csak a vendégek góljával kalkuláltam. Ez a két opció viszonylag elfogadható szorzót alakít ki és remélem, hogy nem lesz egyik találkozón sem meglepetés. (Akik tippmixen fogadnak Fucsovics győzelmét, vagy a Liverpool győzelmét lehet single tippként fogadni.)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: