b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
42 nyertes – 30 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Portugália – Magyarország Tipp : Magyarország +3,5 gól (Hendikep) 1,35
Tottenham – Norwich Tipp : 4,5 gól alatt (Gólszám összesített) 1,22
Leicester – West Ham Tipp : 4,5 gól alatt (Gólszám összesített) 1,22
Hármas kötés 2,01

Tét : 5 egység (2. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai nap három mérkőzés került a szelvényre. Az első esetben a magyar kézilabda válogatott mérkőzését favorizáltam. Őszintén szólva a tegnap látottak elkeserítettek, ám nagyon remélem, hogy a mai napra Balogh nélkül lépünk a pályára. Összességében két meglepetés együttes fog egymással találkozni és én úgy érzem, látva a portugálok előző két mérkőzését, hogy ők is elfáradtak. A mieink pár órával fáradtabbak lehetnek, ám ez nem kifogás. Összességében csak a pontszerzés az, ami számunkra elfogadható. Úgyhogy remélem, ma ami tegnap kifelé pattant, ma bemegy. Papír alapú fogadók a +4,5 gólos hendit fogadják meg! A másik két találkozón a statisztikai rendszerre hagyatkoztam. Mindkét mérkőzésen 3,5 gól alatti opció lett ajánlva, én pedig egy góllal eltoltam ezt a U/O határt. Ennek megfelelően az ajánlásaim a 4,5 gólos határra vonatkoznak. A Leicester-West Ham találkozó esetében a hazaiak egyszer, míg a vendégek egyszer sem zártak ez a határ felett a mostani felállásban. A Tottenham-Norwich kettős pedig szintén ritkán tette meg mindezt. A hazaiak két alkalommal, míg a vendégek egyszer zártak over opcióval a fentiekben említett határon. Ami jó hír még ezekkel a mérkőzésekkel kapcsolatosan, hogy egyik csapat sincs jó formában, ráadásul több helyen kulcsfontosságú játékosok hiányoznak, mint pl. H. Kane. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy ez a dupla ma betalál! Hajrá Magyarország, hajrá under opciók!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: