b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
41 nyertes – 30 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Miami Heat – Sacramento Kings Tipp : Miami Heat (Győztes) 1,40
Milwaukee Bucks – Chicago Bulls Tipp : Milwaukee Bucks -6,5 pont (Hendikep) 1,23
Kettes kötés 1,72

Tét : 10 egység (3. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Tegnap viszonylag izgalommentesen alakultak a szelvényeink és ennek köszönhetően javult is az idei mutatónk. A mostani szelvényen két késő esti NBA találkozóra ajánlok fogadást, ahol lényegében két kiváló formában lévő és hazai pályán szereplő csapatokat favorizálok. Az első esetben a Heat került kiemelésre és ennek a legfőbb oka, hogy a Sacramento idegenben nem a legjobb, míg a Heat továbbra is pazar tempóban termeli a hazai publikum előtt a győzelmeket. Ennek megfelelően a favorizált opció a Heat sikerére esett, ráadásul a hazaiak a legjobb játékosokra egytől-egyig számíthatnak. A másik mérkőzésen a Bucks lett a favorizált csapat és azt hiszem ezt sem kell magyarázni. A Bulls ellen idén már háromszor is pályára léptek és rendre a megadott 6,5 pontos hendikep határon túl zártak. Ennek megfelelően bizakodva várom az esti mérkőzéseket és remélem, hogy egyik hazai csapat sem adja le a pontokat.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: