b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
40 nyertes – 30 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Szlovénia – Magyarország Tipp : Magyarország +5,5 gól (Hendikep) 1,44
Norvégia – Svédország Tipp : Norvégia (Játékidő eredménye) 1,23
Kettes kötés 1,77

Tét : 15 egység (4. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A 2020-as évben immáron az ötödik szelvény szól arról, hogy vagy egy meglepetés eredmény, vagy egy gól hiányzik a sikeres szelvényhez. Tegnap a Chelsea volt képtelen közel húsz helyzetből gólt szerezni, kapufáig jutottak, de ennél többet aligha lehet mondani a meccsről. A mostani találkozók esetében megpróbáltam a komolyabb téttel bíró sorozatok felé mozdulni és ennek megfelelően a kézilabda EB-ről választottam ki két mérkőzést. Az első találkozón a mieink mérkőzését favorizálnám. Az előző mérkőzésen, ha több szerencsénk van megfoghattuk volna a norvégokat, ám a végére maradt egy hét gólos különbség a mostani EB győzelemre esélyes gárda ellen. A szlovénok annyira nem jók, viszont a mieink most is akkora underdog csapatnak számítanak, hogy megéri szembemenni a fogadóirodákkal. A mostani találkozón +5,5 gólos hendikep mellett ajánlom a mieink győzelmét. Ez annyit jelent, hogy abban az esetben vesztes csak az ajánlás, hogy a szlovénok hat, vagy több góllal nyernek. A többi eshetőségben nyertünk. A második találkozón pedig a norvégokat favorizálnám. Engem nagyon meggyőztek a norvégok és ugyan a házigazda svédekkel fognak ma megmérkőzni, én nem tudom egy lapon említeni a két csapatot. A svédek már kétszer kikaptak itt az EB-n, először a szlovénok, majd legutóbb a portugálok ellen. Ami jó hír lehet a találkozóval kapcsolatosan, hogy a norvégok szinte a legjobbjaikkal állhatnak fel ismét, ráadásul a magyarok elleni mérkőzésnek köszönhetően tudtak pihenni is a kulcsjátékosok. A norvég csapatban Joendal, Johannessen, Sagosan trió szinte biztosan játszik, úgyhogy bízom a norvég sikerben. A most elkészített opciókat úgy alakítottam, hogy szinte minden fogadóirodában, ill. papíron is fogadni lehessen az opciókra.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: