Challenge szelvény ajánlás

2019-10-15 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
10 nyertes – 2 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Finnország – Örményország  Tipp : Nem (Örményország kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,16
Románia – Norvégia Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,40
Kettes kötés 1,62

Tét : 3 egység (1. lépcső)

2019.10.15. – EB
Finnország 18:00
Örményország
Helyszín : Veritas Stadion (Turku)

A találkozón mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra. Egyrészt azért, mert a negyedik helyen álló bosnyákok akár előzhetnek is, ha itt ma remivel zárul a találkozó, másrészt a jelenlegi második helyen lévő finnek, könnyen elveszíthetik két pontos előnyüket. A házigazdák otthon remek teljesítménnyel rendelkeznek, ráadásul az első fordulótól eltekintve minden egyes mérkőzésükön gólt szereztek. Az örmények védelme nem a legjobb, sőt idegenben minden egyes mérkőzésükön gólt/gólokat kaptak. Úgyhogy ez a fogadás alapja és szerintem a finnek betalálnak egyszer.

2019.10.15. – EB
Románia 20:45
Norvégia
Helyszín : Nemzeti Aréna (Bukarest)

A mérkőzésen egy nagyon parázs mérkőzésre van kilátás, hiszen a románok egy esetleges győzelemmel, akár a 2. helyre is ugorhatnak, hiszen a svédek, ma a spanyolokkal kénytelenek megmérkőzni. Míg a norvégok egy győzelem esetén csökkenthetnék a lemaradásukat és az utolsó fordulóra maradhat a döntés. A 1,5 gólos határon a románok 6-1, míg a norvégok 7-0-s mérleggel állnak. Úgyhogy a fogadás alapja az 1,5 gól feletti opció, amelyért 1,40-es szorzóért vélhetően “ajándék” fogadást kötni. Izgalmas mérkőzés lesz, ráadásul a felek az odavágón 2-2-es eredményt értek el egymás ellen.

Összességében a szelvény ma egy alacsonyabb szorzót alkot, hiszen 1,62 az odds. Ám úgy érzem, hogy két várható opcióra fogadunk a mai nap is.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588