b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
39 nyertes – 29 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Norvégia – Magyarország Tipp : Magyarország +7,5 gól (Hendikep 1,35
KV Mechelen – Standard Liege Tipp : Nem (KV Mechelen kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,27
Kettes kötés 1,71

Tét : 15 egység (4. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai nap nem nagyon szeretnék belefolyni a holland kettő mérkőzéseibe, ugyan lesznek remek lehetőségek, de ezt inkább csak az ingyenes sorozatban osztanám meg. A mostani szelvényen két találkozó került megosztásra, az első esetben a magyar kézilabdacsapatban bíznék. A fiúk remekül helyt állnak és ugyan ma várható a vereségünk, viszont nem hinném azt, hogy nyolc vagy több ponttal nyernének a norvégok. A mieink nagy erőssége, hogy Mikler rendkívül magas százalékon pörög és folyamatosan bravúr védéseket mutat be, a másik pedig, hogy a fiataljaink küzdenek, nem adják fel és ezt Izland ellen is láthattuk. A második találkozón egy belga találkozóra készültem. Itt a statisztikai rendszer adatai is befolyásolták a döntésem, ám a Standard Liege góljában én mindenképp értéket véltem felfedezni. A vendégek tíz idegenbeli mérkőzéséből, kilenc alkalommal szerzett gólt. Úgyhogy bizakodva várom ezt a két mérkőzést és remélem, hogy nem egy gólon fog ismét elmenni a szelvény. A 2020-as évben eddig ez öt szelvényből, négy alkalommal is megtörtént.. Úgyhogy itt az ideje, hogy forduljon a szerencsénk.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: