b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
38 nyertes – 26 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Liverpool – Everton Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50
New Orleans Saints – Minnesota Vikings Tipp : Minnesota Vikings +17,5 pont (Hendikep) 1,25
Kettes kötés 1,875

Tét : 5 egység (2. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Tegnap egy piros lap húzta keresztbe a számításainkat, most pedig bízom benne, hogy nem lesz már ehhez hasonló ziccer. A mostani találkozók esetében egy FA Kupa mérkőzést, ill. egy NFL rájátszást emeltem ki. Ami biztos, hogy az első esetben Klopp nem a legjobbjait fogja pályára küldeni, de ennek ellenére én továbbra is borzasztó erősnek érzem ezt a Liverpoolt. Az Everton Ancelotti érkezése óta már tűrhetően játszik és ennek megfelelően érkeznek is az eredmények, ezzel egyetemben pedig a gólok is. A Liverpool Alisson visszatérése óta nem kapott gólt a Premier Leagueben, ám most egy némileg felforgatott keret kezdhet, ami számunkra kapóra jöhet. A sajtóértesülések szerint a kapuban Adrián kezd, aki szinte minden meccsen kapott gólt, előtte Milner, Philips, Williams és Hoever. A középpályán az új igazolás Minamino, ill. Lallana és Jones kezdhet, elől pedig Mané, Origi és Elliott rohamozhat. Ezen kezdő nem épp a legacélosabb, főleg a védelmet tekintve, ezt pedig a Kean, Tosun, Sigurdsson trió könnyű szerrel átjátszhatja és akár több gólt is szerezhetnek. A vendégek részéről, ha minden igaz szinte a legerősebb keret kerülhet a pályára. Ennek megfelelően én a gólváltást tartom reálisnak. A kimenetelt nem piszkálnám, de a döntetlen tűnik így elsőre opcionálisnak. Az NFL mérkőzésen pedig egyértelműen erősebb a Saints. Szinte mindenütt ők a favoritok, nagyon ezt nem is részletezném. Papíron nekik kell nyerni, de a nagy favorizálás miatt én egy magas hendikepre ajánlok fogadást. A Vikings egész szezon során nem szenvedett nagy arányú vereséget, ennek megfelelően nem is értem ezt a magas hendikep line-t. A +17,5 pontos hendikep egy 2 TD, ill. 1 mezőnygól különbséget jelent. Ebben pedig hihetetlen nagy érték van.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: