b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
38 nyertes – 25 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Espanyol – Barcelona Tipp : Barcelona (Játékidő eredménye) 1,40
New England Patriots – Tennessee Titans Tipp : Tenessee Titans +14,5 pont (Hendikep) 1,22
Kettes kötés 1,71

Tét : 5 egység

Két olyan találkozót választottam ki a 2020-as év első challenge szelvényén, amelyeknek elvileg kötelező jelleggel “ülniük” kellene. Az első esetben egy katalán derbit emeltem ki a kínálatból, ám a derbi tényezője most eltörpülhet, hiszen az Espanyol botrányos szezont fut. A Barcelona jelenleg az első, míg az Espanyol az utolsó, ennek ellenére a gólszámadatok alapján is közel egy gólos favoritnak számítanak a vendégek. Ami szintén érdekes lehet, hogy a Barcelona csapatából egyedül Ter Stegen lesz az aki kulcsfontosságú hiányzó, ám rajta kívül a támadósorban, középpályán, ill. védelemben is mindenki szerephez juthat. Az Espanyol az EL továbbjutáson kívül nem sok mindent ért el a szezonban, mérlegük 2-4-12. A Barcelona jelenleg az első, viszont a pozíciója megtartásához nyernie kell a csapatnak. Úgyhogy bízok a Messi/Suarez/Griezmann trióban és remélem, hogy behúzzák ma a győzelmet a vendégek. Az NFL a rájátszásához ért és óriási meglepetésre a New England Patriots is résztvevője már az első körös kiírásnak. Ezt a Dolphins elleni meglepetés vereségének köszönhette a csapat. Idén nem számolok a hazaiakkal, ám úgy érzem, hogy T. Brady kellő összpontosítással ismét a mérkőzés kulcs szerepelője lehet. Annyi biztos, hogy jobb lett volna neki szép búcsút inteni a tavalyi győzelem után, ám a mostani kiírás ténylegesen a botrányos teljesítményéről szól. Ugyan sok Pats szurkoló idén csak legyint Brady teljesítményére és ténylegesen az irányító pocsék formában van, ám köztudott, hogy a Pats igazi rájátszás specialista. A védelem ma kulcsfontosságú szerephez fog jutni, meg kell tudniuk állítani a jelenleg formailag jobb teljesítménnyel rendelkező Titanst. A Pats otthon amúgy borzasztó erős, ráadásul telt ház előtt lép pályára ismét a csapat. A Titans 2009 óta nem tudott itt nyerni , ill. idén is még az előszezonban nyerni tudott a Pats ellenük. Izgalmas mérkőzésre számítok és látva Brady rossz teljesítményét, ill. ismerve a Titans offense sokoldalúságát szerintem szoros mérkőzés fog kialakulni. Annyi szent, hogy a Titans jó formába került az utóbbi időben. Nyertek a Raiders, Chiefs, Colts, Texans négyes ellen, ill. ritkán szenvedtek nagy arányú vereséget. Ennek megfelelően én a +14,5 pontos hendikepben hatalmas értéket véltem felfedezni. Ez kereken két TD különbséget jelent, amit a mostani kiírásban szinte mindig megugrott a Titans. A tét nagy és ugyan a Pats otthon lép pályára, nem érzek most annyi affinitást a hazaiakban, hogy ezt a találkozót ilyen nagy arányú győzelemmel abszolválják. Jelzem, hogy akár a meglepetés győzelem is benne lehet a meccsben.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: