b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
38 nyertes – 23 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Watford – Manchester United Tipp : Döntetlen, vagy Manchester United (Kétesély) 1,18
Tottenham – Chelsea Tipp : Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólszám) 1,80
Kettes kötés 2,12

Tét : 15 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Ma a két megrendezésre kerülő Premier League mérkőzéssel kalkuláltam. Őszinte leszek megpróbálok ténylegesen a statisztikai adatokra hagyatkozni és remélhetőleg az angoloknál nem lesz meglepetés a mérkőzéseken. Ami biztos, hogy a Manchester United számára úgymond a mostani egy kötelező pontszerzés lenne, sőt én akár a győzelmükkel is kalkulálnék. A Watford borzasztó szezont fut és mindössze egy győzelmük van. A “vörös ördögöknek” fut a szekér, utóbbi fordulókban rendre pontot szereztek, úgyhogy most is illő lenne legalább az egy pont begyűjtése. A másik mérkőzés számomra szimpla statisztika. A pályán lévő csapatok nagyon gólerősek. A Tottenham hazai pályán egy mérkőzést leszámítva rendre gólt szerzett, sőt a rúgott góljainak átlaga 2,38-as értéket mutat, illetve mindössze két mérkőzésen nem kapott gólt a csapat. A Chelsea esetében a csapat minden egyes mérkőzésén gólt kapott és egy mérkőzést leszámítva rendre gólt is szerzett a Lampard által irányított csapat. A rúgott gól nélküli mérkőzések száma 0, az-az minden meccsen gólt rúgott a csapat, ezzel együtt pedig nyolc idegenbeli meccsükből minden alkalommal 2,5 gól felett zártak. Az összesített gólátlagok is beszédesek, a hazaiak 3,25, míg a vendégek 4,63-as értékkel rendelkeznek. A statisztikai rendszerünk átlagai alapján a 2,5 gól feletti opciónak 81%, míg a gólváltásnak 75% az esélye. Ilyen értékek mellett pedig mindenképp érdemes belefektetni ebbe a két találkozóba egy viszonylagos magas egységet. Remélem ma már nem történik meglepetés a pályákon..

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: