Challenge szelvény ajánlás

2019-10-14 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/strategia/Mérkőzés Ajánlás Odds
Bulgária – Anglia  Tipp : Anglia (Játékidő eredménye) 1,25
Litvánia – Szerbia Tipp : Szerbia (Játékidő eredménye) 1,28
Kettes kötés 1,60

Tét : 5 egység (2. lépcső)

2019.10.14. – EB
Bulgária 20:45
Anglia
Helyszín : Nacionalen Stadion Vasil Levski (Szófia)

Az angoloknak ma kötelező nyerni, hiszen a csoport egyik leggyengébb csapatával játszanak, ráadásul a csehek elleni meglepetés vereséget követően én egy még motiváltabb csapatra számítok. Annyi szent, ha ma pontokat veszítenek és Koszovó képes három pontot szerezni, akkor még a végén nehéz dolga lehet az angoloknak. Teljes keret adott, úgyhogy remélhetőleg nyernek a vendégek.

2019.10.14. – EB
Litvánia 20:45
Szerbia
Helyszín : LFF stadionas (Vilnius)

A találkozót kielemeztem már a “gold” szolgáltatás keretein belül. Nagyon meglepne, ha ma a szerbek nem három ponttal a zsebükben távoznának. Úgyhogy a szimpla sikerükre ajánlok fogadást.

Összességében a szelvény ma egy alacsonyabb szorzót alkot, hiszen 1,60 az odds. Ám úgy érzem, hogy két várható győzelemre ajánlottam fogadást, ráadásul a tét emelkedésnek köszönhetően minimalizálhatjuk a tegnapi veszteségünket.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588