b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
37 nyertes – 22 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Union Berlin – Hoffenheim Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,25
Borussia Dortmund – RB Leipzig  Tipp : Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) 1,44
Kettes kötés 1,80

Tét : 15 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mérkőzések esetében a legújabb fejlesztésre alapozva hoztam meg a döntésemet. A statisztikai rendszerünk alapján a két Bundesliga mérkőzésen várhatóak a gólok.

További információ:
https://betandwintipps.com/bundesliga/

Az Union Berlin – Hoffenheim meccsen látható, hogy a hazaiak nagyon jól szerepelnek hazai publikum előtt és nyolc mérkőzésből hét alkalommal zártak 1,5 gól feletti határon. A Hoffenheim is viszonylag hatékony idegenben és hét mérkőzéséből öt alkalommal zárt a 1,5 gól feletti határon. Összességében a hazai gól szinte garantált, hiszen a vendégek mindössze egy meccsen nem kaptak eddig gólt, de akár a gólváltásban is lehetne érték. A 1,5 gól feletti opció esélye 79%. A mai nap rangadóján pedig, őrült meccs alakulhat ki, hiszen mindkét csapat a mostani felállásban eddig minden egyes bajnokiján képes volt gólt szerezni. Ráadásul a 2,5 gólos határon rendre képesek overezni a felek. A Dortmund hét meccsből hatszor, a Lipcse nyolc meccsből hétszer tette ezt meg. A statisztikai adatok alapján 87% az esélye a 2,5 gól feletti meccsnek, úgyhogy én ezzel számolnék és bízom benne, hogy nem okoznak csalódást a felek.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: