b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
37 nyertes – 19 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Erzgebirge Aue – Regensburg  Tipp : Igen (Mindkét csapat gólt szerez) 1,50
Heerenveen – Willem II  Tipp : Nem (Willem II kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,14
VfL Bochum – Hannover 96 Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,20
Hármas kötés 2,05

Tét : 5 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai szelvényen két német, ill. egy holland bajnokit emeltem ki. Mindkét bajnokságról elmondható, hogy gólokban nincs hiány. Az Erzgebirge Aue – Regensburg meccsen számomra a gólváltás szinte garantált. A gólszámadatok alapján 73% az esélye annak, hogy ez az opció megszületik. Mindkét csapat erős támadósorokkal, ill. gyengébb védelmekkel rendelkezik. Ugyanezt lehet elmondani a Bochum – Hannover kettősről is. A két gól szerintem garantált, főként úgy, hogy a Bochum hazai pályán játszik, ahol roppantul hatékony a csapat. A holland párosítás esetében is lehet kalkulálni akár két-három góllal is. Ám a Heerenveen szinte minden hazai meccsén gólt szerzett, ill. a Willem II idegenben szedte össze leginkább a kapott góljainak számát. Úgyhogy bízom benne, hogy betalálnak a hazaiak.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: