b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
35 nyertes – 18 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Bröndby – Midtjylland  Tipp : Nem (Bröndby kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,20
Aston Villa – Leicester  Tipp : Nem (Aston Villa kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,12
FTC – Puskás Akadémia Tipp : Puskás Akadémia +1,5 gól (Ázsiai hendikep) 1,50
Hármas kötés 2,01

Tét : 3 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A vasárnapi kínálatból három meccset emeltem ki. A Leicestert nem kell részleteznem, nagyon jók, szinte mindenkinek betalálnak, ráadásul az Aston Villa sem a védekezéséről híres, úgyhogy itt várható akár az adok-kapok. A dán meccsen a Midtyjlland nagyon erős, vezetik a bajnokságot, ráadásul a Bröndby hazai pályán 11,11%-os mutatóval rendelkezik a kapott gól nélküli meccseket tekintve. Az utolsó meccsen pedig megérzéseimre hagyatkoztam. Remek szériát fut a Fradi, hazai pályán rekordokat állítgat a csapat, hiszen nagyon rég nem szenvedtek vereséget. Most viszont a vendég oldalon az a Puskás szerepel akik remek szezont futnak, ráadásul a szezon elején 4-1-re verték a Fradit. Az sem elhanyagolható tényező, hogy jövőhéten a Fradi EL-ben játszik egy kulcsfontosságú meccset. Úgyhogy több minden arra alapozza ezt a találkozót, hogy ha nyer is a Fradi, akkor ezt kevés góllal teszi meg a csapat.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: