b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
34 nyertes – 18 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Bournemouth – Liverpool  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Liverpool gólszám) 1,40
Borussia M’gladbach – Bayern München Tipp : Több, mint 2,5 gól (Összesített gólszám) 1,35
Kettes kötés 1,89

Tét : 5 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai kínálatból több mérkőzés is megtetszett, ám a tegnapiból tanulva, most elvonatkoztatok az elemzésektől és két ígéretes mérkőzésre ajánlok fogadást. Az első találkozó esetében a Liverpool góljaiban véltem értéket felfedezni, bár hozzátartozik, hogy a Bournemouth otthon erősnek mondható, ám Klopp kezére játszhat, hogy szinte minden egyes kulcsjátékosra számíthat, ráadásul remek formában van a csapat. A győzelemhez két gólt kell szerezni és vélhetően mihamarabb megteszik ezt a vendégek. A német rangadón pedig a jelenlegi listavezető otthonába látogat a bajnok. Én itt a statisztikai adatokra alapoztam, hiszen a Bayern az egyik legnagyobb “overes” a ligában. Nincs igazán a helyzet magaslatán a védelem, több gólt is kapnak, ám elől remek a támadószekció. Eddig tizenhárom mérkőzést játszottak a bajnokságban és a 2,5 gól feletti határon rendre overeztek. Úgyhogy bizakodó vagyok, ráadásul a hazai oldalon az-az együttes áll, akik otthon roppantul erősek.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: