b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
33 nyertes – 17 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Leicester – Watford  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Leicester gólszám) 1,40
Manchester United – Tottenham Tipp : Több, mint 1,5 gól (Összesített gólok) 1,22
Kettes kötés 1,71

Tét : 3 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A challenge szelvényünk ma megegyezik a 10 napos kihívásunk tartalmával. A szelvény esetében két angol bajnoki került kiemelésre. Lényegében az első mérkőzésen a Leicester remek formában van, hazai pályán nagyon erősek, ráadásul a mostani ellenfelük a Watford nagyon rosszul szerepel. A vendégek több hiányzó játékossal is rendelkeznek, ill. idegenben a kapott gólok átlaga 2,14-es értéket mutat. A második találkozón Mourinho visszatér az Old Traffordra. Őszinte leszek egyik csapat sem a védekezéséről híres mostanság, úgyhogy egy nyílt futballra számítok, ahol a 1,5 gól feletti opció igencsak reálisnak tűnik.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: