b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
32 nyertes – 17 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Brest – Strasbourg  Tipp : Nem (Strasbourg kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést 1,44
Antwerp – Genk Tipp : Nem (Genk kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,22
Kettes kötés 1,76

Tét : 3 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai szelvényen két találkozó került kiemelésre. Az első esetben egy francia bajnoki került előtérbe, ahol a Brest hazai teljesítménye, ill. a gólszámadatok alapján várható legalább egy hazai gól. A vendégek idegenben szinte minden egyes idegenbeli meccsen gólt kaptak, ráadásul a Brest a legjobb csapatoknak is betalált, így a Marseille, PSG, vagy épp a Lyon is kapott tőlük legalább egy gólt. A második találkozón a hazai pályán szereplő Antwerp meglepheti az amúgy formán kívüli Genk csapatát. Én úgy érzem, hogy képesek lehetnek a hazaiak gólt szerezni, ráadásul a gólszámadatok alapján majdhogynem két gólra mutat a hazaiak átlaga. Úgyhogy bizakodó vagyok és az amúgy utóbbi időben rengeteg gólt kapó, ill. rossz formában lévő Genk ma sem húzza ki vélhetően gól nélkül.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: