b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
31 nyertes – 17 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Leicester – Everton  Tipp : Nem (Everton kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést 1,16
Atletico Madrid – Barcelona Tipp : Nem (Atletico Madrid kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,33
Győri ETO – Haladás Tipp : Győri ETO, vagy döntetlen (Kétesély) 1,14
Hármas kötés 1,76

Tét : 3 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mai szelvény esetében két találkozón egy-egy csapat góljára, ill. az utolsó találkozón egy kétesélyes fogadásra ajánlok fogadást. A Leicester vélhetően hazai pályán fog szerezni legalább egy gólt, míg a Győri ETO hazai pályán jól szerepel, ellentétben a Haladással, akik idegenben pocsék mutatókkal rendelkeznek, ill. anyagi problémákkal is küszködnek. A mostani szelvényen egyedül a Barcelona gólja lehet rizikós, hiszen európai szinten az egyik legjobb védekezéssel ellátott csapathoz látogatnak a katalánok. Ám a csapat Messi visszatérése óta remek formában van, rendre képesek legalább egy gólt szerezni, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján rendre gólt szerez a katalán csapat az Atletico ellen. A csapatban Messi/Suarez/Griezmann játékra lehet számítani, úgyhogy egy igencsak erős támadósor látogat ma a Wanda Metropolitanoba. Izgalmas kilencven percre számítok, ám remélhetőleg a Barcelona ma is gólt szerez.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: