Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/strategia/Mérkőzés Ajánlás Odds
Csehország – Anglia  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,22
Izland – Franciaország Tipp : Franciaország (Játékidő eredménye) 1,53
Kettes kötés 1,87

Tét : 3 egység (1. lépcső)

2019.10.11. – EB
Csehország 20:45
Anglia
Helyszín : Sinobo Stadium (Prága)

A találkozón nagy csörte szemtanúi lehetünk, bár egyértelmű esélyese a találkozónak az angol válogatott. A statisztikai adatok alapján mindkét együttes minden egyes mérkőzésén 1,5 gól felett zárt, de a 2,5-s átlagot is minden fordulóban teljesítették a csapatok. Legutóbb 5-0-s kiütéses sikert aratott Anglia, most szerintem 3-4 gól lesz benne a mérkőzésbe és akár a gólváltás is reális opció lehet. Úgyhogy a 1,5 gól feletti opció zöldülhet.

2019.10.11. – EB
Izland 20:45
Franciaország
Helyszín : Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Ezen a mérkőzésen lényegében bízom abban, hogy megmutatkozik ismét a csapatok közötti különbség. Ugyan az izlandi csapatnak ma jót tenne a pontszerzés, ám a franciák egy esetleges verség esetén akár megnehezíthetik a sorsukat, hiszen a törökök vélhetően győzelemmel zárnak a mai nap. Ami biztos, hogy 6 forduló alatt 19 gólt szereztek a vendégek, ráadásul az odavágón 4-0-ra nyertek a franciák. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem behúzzák Griezmannék a mérkőzést.

Összességében a szelvény ma egy viszonylag elfogadható szorzót alkot, hiszen 1,87-es oddsért lehet fogadást kötni a két mérkőzésre.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588