Challenge szelvény ajánlás

2019-10-26 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
14 nyertes – 6 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Vitesse – ADO Den Haag  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Vitesse gólszám) 1,36
Hajduk Split – Slaven Belupo Tipp : Hajduk Split (1×2) 1,25
Kettes kötés 1,70

Tét : 10 egység (3. lépcső)

2019.10.26. – Eredivisie
Vitesse 19:45
Den Haag
Helyszín : Gelredome (Arnhem)

A mérkőzésen bíznék a kiváló formában lévő hazaiakban. A hazai győzelemben is reális érték van, de a megszokott módon most is inkább egy nagyobb eséllyel rendelkező opcióra ajánlok fogadást, ami a hazaiak góljában rejlik. A Vitesse a bajnokság során minden egyes hazai mérkőzésén két vagy több gólt szerzett, pedig az ellenfelek között az Ajax, Zwolle, AZ Alkmaar és az Utrecht is felsorakozott. A Den Haag rossz szezont fut és idegenben eddig öt mérkőzést követően 1-0-4 a mérlegük. Ezenkívül pedig ami még szembeötlő, hogy szinte minden egyes mérkőzésükön két vagy több gólt kaptak idegenben. A gólváltás is reális opció lehet a mérkőzésen, ám véleményem szerint hazai pályán begyűjti a három pontot, ill. a győzelmet a Vitesse és ehhez legalább két gól szükséges lesz, amit rendre meglőtt eddig a csapat.

2019.10.26. – 1. HNL
Hajduk Split 15:00
Slaven Belupo
Helyszín : Stadion Poljud (Split)

A horvát bajnokság második helyezettje játszik a jelenleg utolsó helyen álló Slaven Belupoval. A Hajduk otthon eddig hibátlan mérleggel rendelkezik, hiszen 6-0-0-s mérlegük van és mindezek mellett 14-1 a gólkülönbségük. A Slaven is leginkább a hazai publikum előtt nyújt maradandót, de idegenben eddig hat mérkőzés alatt 1-0-5 a mérlegük és 6-17 a gólkülönbségük. A hiányzók alapján a vendégek keretéből három játékos is hiányzik, míg a Hajdukban szinte mindenkire számíthatnak a hazaiak. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem magabiztos győzelmet arat a Hajduk, ezzel pedig megtartják az eddig látott hibátlan mérlegüket.

Összességében a szelvény ma egy közepes szorzót alkot, hiszen 1,70 a kialakított odds. Tegnap nem volt szerencsénk, hiszen kapufát rúgott a favorizált együttes, majd ezt követően közel 25 percet emberhátrányban voltak kénytelenek lejátszani. Remélhetőleg ma már nem történik hasonló meglepetés a pályákon.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588