Challenge szelvény ajánlás

2019-10-25 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
14 nyertes – 5 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Southampton – Leicester  Tipp : Több, mint 0,5 gól (Leicester gólszám) 1,25
Cracovia Krakow – Pogon Szczecin Tipp : Több, mint 0,5 gól (Pogon Szczecin gólszám) 1,40
Kettes kötés 1,75

Tét : 5 egység (2. lépcső)

2019.10.25. – Premier League
Southampton 21:00
Leicester
Helyszín : St. Marry Stadion (Southampton)

A mérkőzés esetében bízom a rókákban. Sokat gondolkoztam azon, hogy az X2-es opciót, avagy a vendégek gólszámát favorizáljam, majd maradtam utóbbinál. Az érvem a Leicester gólja mellet, hogy a hazaiak két bajnokitól eltekintve (Sheffield Utd., ill. Brighton) minden egyes mérkőzésükön kaptak legalább egy gólt. Hazai pályán ráadásul már tíz kapott góljuk van négy mérkőzést követően. A Leicester remek formában, ráadásul a vendégek négy idegenbeli mérkőzésükön megfogták a Chelseat egy 1-1-es mérkőzésen, nyertek a Sheffield ellen, viszont kikaptak a Liverpool, ill MU kettős ellen. A Liverpool védelmének is képesek voltak gólt rúgni és lényegében kilenc fordulót követően tizenhat rúgott góljuk van, ami majdhogynem mérkőzésenkénti két gólos átlagot jelent. Úgyhogy bizakodó vagyok, főleg úgy, hogy a hazaiak védelme ugyanannyi gólt kapott, mint amennyit a Leicester támadósora szerzett. A mostani mérkőézsen Vardy, Tielemans, Maddison, Barnes és Perez is játékra alkalmas állapotban, de ugyanezt eltudnám mondani d. Gray, W. Morgan, vagy épp Praetről is. Úgyhogy teljes keretével érkezik a Leicester, akik egy esetleges győzelemmel a második helyre ugorhatnak a tabellán.

2019.10.25. – Ekstraklasa
Cracovia 18:00
Pogon Szczecin
Helyszín : Stadion MKS Cracovia (Krakkó)

Őszinte leszek ezeket a szorzókat nem nagyon értem és ugyanezt írtam le egy héttel ezelőtt is (https://betandwintipps.com/25640-2/) Akkor is megrúgta a Pogon a szokásos gólját, sőt nyerni is tudtak 3,10-es szorzóért cserében. Most is hasonló a helyzet és a jelenlegi listavezető underdog a mostani találkozón is. A Cracovia ugyan jobb, mint a múltkori Zaglebie Lubin, ám a hazaiak eddig tizenkét mérkőzésen tizennégy gólt kaptak, ami igencsak beszédes adat. A vendég együttes, ahogy azt előzőleg is leírtam szinte minden egyes tétmérkőzésén képes volt gólt szerezni és egyedül a Piast Gliwice volt az akikkel 0-0-ás döntetlent értek el. A Cracovia védelem nem épp a legstabilabb és ez remekül megmutatkozik, hiszen tizenkét bajnokijukon kilenc alkalommal kaptak gólt. Az egymás elleni eredmények is beszédesek, hiszen visszatekintve, az előző szezonban rendre képes volt a Pogon gólt rúgni a mai ellenfelének. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és remélhetőleg ma is gólt szereznek a vendégek, amelyre 1,40-es szorzóért cserébe, akár “ajándék” szorzóért fogadhatunk.

Összességében a szelvény ma egy közepes szorzót alkot, hiszen 1,75 a kialakított odds. Őszinte leszek bizakodom, ám kellő fenntartással ajánlom a most megosztott szelvényt. Benne lehet esetlegesen ma is egy gól nélküli mérkőzés, de remélem, hogy ezt a tegnapi EL mérkőzésekkel “kilőttük”.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588