Challenge szelvény ajánlás

2019-10-24 Off By betandwintipps

Fogadás előtt felhívnám a figyelmed a megosztott “stratégiára”, amely alapján fogadunk a “challenge” szelvényekre. A stratégia a következő linkre kattintva érhető el : https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


“Challenge” szelvények:
14 nyertes – 4 vesztesMérkőzés Ajánlás Odds
Ludogorec – Espanyol  Tipp : Több, mint 0,5 gól (Ludogorec gólszám) 1,25
Rennes – CFR Cluj Tipp : Több, mint 0,5 gól (Rennes gólszám) 1,22
PSV Eindhoven – LASK Linz Tipp : Több, mint 1,5 gól (Gólszám összesített) 1,20
Kettes kötés 1,83

Tét : 3 egység (1. lépcső)

2019.10.24. – Európa Liga
Ludogorec 18:55
Espanyol
Helyszín : Ludogorec Arena (Razgrad)

A Ludogorec teljesen más formába lendült mióta megtörtént az edzőváltás. Rengeteg a remek képességű és gólerős támadó a keretben és ma az Espanyol csapatából többen is hiányozhatnak a védelemből, ill. a középpályáról is. Eddig két mérkőzés alatt a Ludogorec 8 gólt szerzett, az Espanyol idegenben sebezhető és szerintem ma pontot fog szerezni a Ludogorec, amelyhez kell legalább egy gól. Ezt hazai pályán sűrűn megteszi az együttes, ráadásul az Espanyol a legutóbbi mérkőzésein elég sűrűn gólt kapott idegenben.

2019.10.24. – Európa Liga
Rennes 21:00
CFR Cluj
Helyszín : Stade de la Route de Lorient (Rennes)

Őszinte leszek nem nagyon értem ezt a szorzót a hazai gól mellett, hiszen a győzelmükre 1,80-as szorzón lehet fogadni és ehhez képest viszonylag magas az egy rúgott gól szorzója. A Rennesről tudhatjátok, akik követik a munkámat, hogy rendkívül gólerős csapatról beszélhetünk és elég sűrűn képesek gólváltásokkal tarkított mérkőzéseket kialakítani. A mostani mérkőzésen kötelező lenne számukra legalább egy pontot szerezni, ráadásul az eddig lejátszott két EL találkozón rendre gólt szereztek, úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem ma is betalálnak a hazaiak.

2019.10.24. – Európa Liga
PSV Eindhoven 21:00
LASK Linz
Helyszín : Philips Stadion (Eindhoven)

Ez a találkozó “gold” elemzésként lesz közzétéve és lényegében egy izgalmas 90 percre számítok ezen az összecsapáson. Két olyan gárda fog egymással megmérkőzni, akik gólerős bajnokságok részesei és leginkább a támadásaikról és nem a védekezésükről híresek. A tipp mellett szólhat az is, hogy a LASK Linz keretéből Pogatetz, Wostry és Ramsebner trió hiányzik, akik a Linz védőfalának többször voltak meghatározó elemei. Úgyhogy a 1,5 gól feletti opciót akár egy együttes is teljesítheti.

A szelvényen egy viszonylag magasabb szorzót sikerült kialakítani hála a három mérkőzésnek. A kialakított szorzó 1,83-as értéket mutat, amelyben mindenképp van érték. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélhetőleg ma is “zöldülni” fog a megosztott szelvény.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588