b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge League : Schaffhausen – Thun – 02/19 20:00

31.10.2020, Lipo Park Schaffhausen, Fussball Saison 2020 - 2021 Challenge League, FC Schaffhausen - SC Kriens, v.li.Francísco Rodríguez (schaffhausen),Emiliano Mozzone (schaffhausen),Rodrigo Pollero (schaffhausen) Roger Albrecht/sport-presse

Ritkán nyúlok alsóbb ligás mérkőzésekhez, de most megteszem, hiszen véleményem szerint a fogadóirodák rosszul határozták meg a szorzókat. Nem nagyon értem, hogy mire alapozzák a magasabb szorzókat, hiszen mindkét együttes szinte a teljes keretével léphet ma pályára, ráadásul az ügyeletes gólfelelősök nevezve lettek a mai meccsre. A Thun jelenleg a második, de a harmadik helyen a mai házigazda van és ebből kiindulva egy igencsak szoros mérkőzésre számítok.

xG (Várható gólszámadat)
1.671.73
Várható végeredmény : 1-1

 

A várható gólszámadatok alapján mindkét csapattól bőven várható egy-egy gól, hiszen a hazaiak 1.67-es míg a vendégek 1.73-as xG mutatóval rendelkeznek és ebből kifolyólag a gólváltás esélye 69%. Ha már csak az esélyeket nézzük ez lehet a mai nap egyik legesélyesebb opciója, de őszinte leszek megnézve a csapatok egymás elleni eredményeit, a hazai/idegenbeli mutatókat és összességében mindent, ami kulcsfontosságú egy elemzés elkészítéséhez, ténylegesen minden arra hajaz, hogy itt ma mindkét fél betalál. Legutóbb egymás ellen a csapatok január 23-án találkoztak és akkor 3-1-re nyert a Thun, de fordított felállásban még november elején 1-1-es döntetlent értek el egymás ellen. A hazaiak eddig minden egyes hazai mérkőzésen képesek voltak legalább egy gólt szerezni, de ugyanezt lehet elmondani a vendégekről is, akik az idegenbeli túrákon rendre gólt szereztek, ám két találkozót leszámítva rendre gólt is kaptak. Egyszóval számomra minden arra utal, hogy itt ma mindkét csapat betalál és 1.72-es szorzón ezt a lehetőséget nem hagyom ki. A liga alsóbbrendűség miatt nem erőltetem a téteket, de 2.5 egységet mindenképp megér ez az opció.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: