Challenge League : Lausanne – Winterthur – 20:00

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A Lusanne remek szezont fut és 9 fordulót követően magabiztosan 3 pontos előnyből várhatják a 10. fordulót. A mai ellenfelük a Winterthur lesz, akik eddig a gyenge védekezésüknek köszönhetik, hogy nincsenek előrébb a tabellán.


A találkozó egyetlen kérdése számomra, hogy a Lausanne kiütéses sikert, avagy végletekig kiélezett mérkőzést fog ma játszani. A hazai együttes igazi két arcú csapatnak mondható, ha már lehet ilyet mondani. Hazai pályán eddig minden mérkőzésüket megnyerték, ám legutóbb a Grasshoppers ellen a 81. percben sikerült csak kiharcolni a győzelmet. A mostani ellenfelük idegenben nem épp a legjobb és ahogy azt már a felvezetésben is említettem, a vendégek védelme az egyik legrosszabb mutatóval rendelkezik az idei szezonban.

A várható gólszámadatok alapján 2,98, illetve 1,03, a két csapat mérlege. Ez alapján a hazai győzelem, illetve egy gólokban gazdag mérkőzés lehet reális.

Vajon képes lesz továbbra is megőrizni hibátlan hazai mérlegét a Lausanne? (Fotó : Getty Images)

Az egyik fő opció a találkozón, a hazai mutatók, ill. a gólszámadatok alapján is a Lausanne győzelme. Ezen kívül pedig nagyon bízom abban, hogy a gólváltás megtörténik a párosítás mostani mérkőzésén. Ennek apropója leginkább a vendégek idegenbeli mérlege, hiszen a Winterthur eddig 3-1-1-s mutatóval rendelkezik a bajnokságban és 5 mérkőzésen 9 gólt szereztek idáig. Egy szó, mint száz a két csapat között most formai különbségek, keretek alapján is van különbség, ám hasonlóan, mint a Grasshoppers ellen egy végsőkig kiélezett mérkőzést láthatunk. Úgyhogy a gólváltás reális lehet és a fentiekben említett Lausanne sikerrel párosítva 2,50-es szorzót kapunk. Ebben mindenképp van érték, úgyhogy alacsony téttel érdemes lehet megpróbálni ezt a svájci mérkőzést.

Lausanne – Winterthur Fogadási Határidő : 20:00
Tipp : Lausanne + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 2,50

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0