b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge League : Lausanne – Winterthur – 20:00

Vajon képes lesz továbbra is megőrizni hibátlan hazai mérlegét a Lausanne? (Fotó : Getty Images)

A Lusanne remek szezont fut és 9 fordulót követően magabiztosan 3 pontos előnyből várhatják a 10. fordulót. A mai ellenfelük a Winterthur lesz, akik eddig a gyenge védekezésüknek köszönhetik, hogy nincsenek előrébb a tabellán.


A találkozó egyetlen kérdése számomra, hogy a Lausanne kiütéses sikert, avagy végletekig kiélezett mérkőzést fog ma játszani. A hazai együttes igazi két arcú csapatnak mondható, ha már lehet ilyet mondani. Hazai pályán eddig minden mérkőzésüket megnyerték, ám legutóbb a Grasshoppers ellen a 81. percben sikerült csak kiharcolni a győzelmet. A mostani ellenfelük idegenben nem épp a legjobb és ahogy azt már a felvezetésben is említettem, a vendégek védelme az egyik legrosszabb mutatóval rendelkezik az idei szezonban.

A várható gólszámadatok alapján 2,98, illetve 1,03, a két csapat mérlege. Ez alapján a hazai győzelem, illetve egy gólokban gazdag mérkőzés lehet reális.

Vajon képes lesz továbbra is megőrizni hibátlan hazai mérlegét a Lausanne? (Fotó : Getty Images)

Az egyik fő opció a találkozón, a hazai mutatók, ill. a gólszámadatok alapján is a Lausanne győzelme. Ezen kívül pedig nagyon bízom abban, hogy a gólváltás megtörténik a párosítás mostani mérkőzésén. Ennek apropója leginkább a vendégek idegenbeli mérlege, hiszen a Winterthur eddig 3-1-1-s mutatóval rendelkezik a bajnokságban és 5 mérkőzésen 9 gólt szereztek idáig. Egy szó, mint száz a két csapat között most formai különbségek, keretek alapján is van különbség, ám hasonlóan, mint a Grasshoppers ellen egy végsőkig kiélezett mérkőzést láthatunk. Úgyhogy a gólváltás reális lehet és a fentiekben említett Lausanne sikerrel párosítva 2,50-es szorzót kapunk. Ebben mindenképp van érték, úgyhogy alacsony téttel érdemes lehet megpróbálni ezt a svájci mérkőzést.

Lausanne – Winterthur Fogadási Határidő : 20:00
Tipp : Lausanne + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 2,50

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: