b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge League: A mai nap mottója, nyertes stratégián ne változtass!

Kőkemény meccs vár az Yverdon játékosokra! (Fotó: Getty Images)

Tegnap a svájci másodosztályt a szó szoros értelmében kimaxoltuk és szombaton is ugyanez a tervünk, ugyanis a második helyen álló Lausanne és a jelenleg harmadik Yverdon meccsére fogadunk!

Bátran kijelenthető, hogy mindkét csapat parádés formának örvend és nem a véletlen műve, hogy a dobogón helyezkednek el. Az Yverdon az egyik legtöbb gólt szerezte a bajnokságban és igazából a vendégek játékáról elmondható, hogy végig nyíltan támadnak és ennek köszönhetően rendkívül sok meccsükön kapnak legalább egy gólt. Már tegnap is említettük, hogy a svájci kettőben “kódolva” vannak a gólok és ennek okán ma sem fogunk meglepetést okozni. A Lausanne ugyan jóval stabilabb védekezéssel bír, ráadásul egyetlen egy hiányzó sincs a csapatban, így a legerősebb kezdő futhat ki a gyepre. A hazaiak mindössze 22 gólt kaptak, ez pedig az egyik legjobb produktum az idei kiírásban, de hogy mire lesz ez elég a liga egyik leggólerősebb csapata ellen, na ez egy jó kérdés..

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Lausanne - YverdonFogadási határidő: 18:00

Összességében elmondható, hogy mindkét fél gólerős a mai felállásban és ha csak a szimpla statisztikát vesszük, akkor a hazaiak mérkőzésenkénti gólátlaga 1.63, míg a vendégeké 2.13. A védelmek összehasonlítása is elég érdekes, hiszen mindkét fél elég sűrűn kapott legalább egy gólt és véleményünk szerint ez ma is megtörténik majd. Úgyhogy nincs mese, ahogy a cím is sugallja a nyertes stratégián nem változtatunk és újfent a gólváltást küldjük csatába! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: