b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Zhejiang – Shanxi – 07/27 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az utolsó mérkőzésen pedig rizikót vállalok, mert a Shanxi mindig is szereti megtréfálni a mostani riválisát, viszont az újrakezdés óta nyújtott teljesítmények alapján egyértelműen várható egy nagyobb arányú győzelem a hazaiaktól. A folytatást követően teljesen más céljai vannak a csapatoknak, hiszen a Zhejiang akár a play offba egyenes ágon kerülhet be, ami valljuk be nem kis motiváció egy csapat életében. A hazaiak legutóbbi tíz meccsén 106, míg a vendégek 92 pontot szereztek, tehát már itt látható egy irreálisan magas különbség, de mindezen adatok tudatában érdemes megtekinteni a csapatok egyéb teljesítményét is. A Shanxi rossz formában van, úgyhogy ez a 9 pontos hendi könnyen zöldülhet, de ahogy említettem is rizikót vállalok a mérkőzésen.

Zhejiang – Shanxi Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Zhejiang -8.5 (Hendikep) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: