b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Zhejiang – Shanxi – 07/18 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Őszintén szólva a kezdeti line tetszett ezen a meccsen, viszont sok fogadás érkezhetett a találkozóra és ennek ismeretében megemelkedtek az U/O határok. A mostani line a 202,5 opció lenne, ugyanis a hazaiak 110, míg a vendégek 112 pontos átlaggal rendelkeznek, ráadásul a legutóbbi egymás elleni mérkőzésen példának okáért 228 ponton zártak a csapatok. Szoros meccsre számítok, viszont ezt a 202,5 pontos line-t, nevetve hozhatják a csapatok.

Zhejiang – Shanxi Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
202,5 felett (Összesített pontszám) 1.71 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: