b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Zhejiang – Guangdong – 07/20 10:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Guangdong csapatáról ugyanazt tudnám leírni, hogy a fogadóirodák messze túlbecsülik őket. A mostani line igencsak kedvező, főleg megnézve a vendégek mostani pontátlagait. Legutóbb 104 pontig jutottak, de épp a Zhejian Chouzhou ellen szinte sose érik el a 118 pontos határt. Persze felesleges a múltban keresgélni, annyi biztos, hogy a mostani formák alapján a Guangdong nagyon nehezen dobhatja meg az említett 118 pontot és úgy érzem, hogy ez a line irreálisan magas, úgyhogy kontrázzuk ismét a piacot.

Zhejiang – Guangdong Fogadási határidő : 10:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
117,5 alatt (Guangdong pontszám) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: