b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Tianjin – Guangdong – 06/29 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


Tegnap láthattuk, hogy mire képes a Guangdong és ma is várhatóan magas számú mérkőzést hoznak össze. A Tianjin védelme ehhez könnyedén asszisztálhat, ugyanis a hazaiak 534 pontot hoztak össze 5 mérkőzés alatt. Ráadásul a felek nem is olyan rég találkoztak egymással, amikor 132-79-re nyert a Guangdong.

Tianjin – Guangdong Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
210,5 pont felett (Játék összesített) 1.83 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: