b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Tianjin – Guangzhou – 07/27 09:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A kínai ligában elég jól mérik fel az utóbbi napokban a ponthatárokat és ezért sem érkeztek tőlem tippek. A mai nap viszont több meccsen is irreálisan magas a line, vagy van esély a találkozókban. A Tianjin legutóbbi tíz meccsén átlagosan 93 míg riválisa 96 pontos átlagokat ért el a szerzett pontok tekintetében, tehát kijelenthető, hogy igencsak gyenge támadásokban mindkét csapat. Ha az összesített pontokat tekintjük a hazaiak átlagosan 207, míg a vendégek 203 pontos mérkőzéseket alakítottak ki. Ezen értékek tudatában, illetve ismerve a csapatok egymás elleni eredményeit, amelyek alapján látható, hogy a hazaiak általában 7-8 pontos különbséggel szenvedtek vereséget riválisuktól, hatalmas hiba lenne kihagyni ezt a hendikep lehetőséget. Szoros mérkőzésre van kilátás, viszont a szerzett pontok átlagait tekintve, illetve az egymás elleni eredmények alapján a Guangzhou csapata itt egy 3 pontos különbséggel nyerni fog.

Tianjin – Guangzhou  Fogadási határidő : 09:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Guangzhou -2.5 (Hendikep) 1.71 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: