b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Shanxi Loongs – Beijing Royal Fihters – 06/26 10:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A találkozón két jól kezdő együttes fog találkozni egymással. A Shanxi ugyan nyert két meccset, de szinte garantált, hogy a Beijing ellen meg fog izzadni a csapat. Mivel legutóbb igencsak kevés pontos mérkőzést játszott a Shanxi és a 41%-os sikeres dobási átlagot 28,3%-osra csökkentették, szinte garantált, hogy a mai meccsen jóval összeszedettebb lesz a játékuk. A most látott line-on a vendégek mindhárom lejátszott meccsükön overeztek, ráadásul a Beijing támadásokban rendre pontos és mindhárom meccsén 100 pont felett zárt. A csapatok legutóbbi mérkőzése 109-86-os eredménnyel zárult, de ezt megelőzően 110-106, 111-110, 144-138 és 101-109-es eredménnyel zártak. Lehetne tovább sorolni az eredményeket, de felesleges, úgyhogy a fogadásunkat erre az alacsony line-ra tesszük, aminek a statisztikák alapján zöld színben kellene pompázni.

Shanxi Loongs – Beijing Royal Fighters Fogadási határidő : 10:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
194,5 pont felett (Játék összesített) 1.95 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: